Blue Lilly Villa
Simply Paradise
 

Blauwe Lilly Villa Boracay

Overzicht

Blue Lilly Villa Beach Resort bieden wij u een rustige sfeer. Een luxe luxe tot budget reisaccommodaties. U voelt het is uw thuis weg van huis. Het is gelegen in de North Beach, tussen Station 1 en Willie's Rock in Boracay. Het geeft de gasten een vrij maar toch dicht genoeg om restaurans, bars en winkels locaties op het eiland.

 

 

Blauwe Lilly Villa Kamers

We hebben twee kamers beneden met patio's en outdoor zitplaatsen. Er zijn twee kamers op de bovenverdieping met balkon zitplaatsen. Deze twee zalen kunnen worden samengevoegd of worden gebruikt in combinatie met de loft ruimte om accommodatie voor maximaal 10 personen te verstrekken. U ontvangt een zeer warme en attente service van een uitstekende hand-geplukt en gracieuze personeel Blue Lilly Villa's. U zult zich thuis voelen zodra u aankomt. Met slechts vijf unieke kamers, het is exclusief, zonder drukte te vermijden en geen grote aantal toeristen dat het gebruik van de faciliteiten

blue lilly villa roomsrooms for blue lilly villa boracay

rooms for blue lilly boracayroom for blue lilly villa boracay

Blauwe Lilly Villa voorzieningen:

Alle kamers aan het strandEn-suite badkamer

Airco en ventilator

Kabel-TVWarm en koud waterBlauwe Lilly Villa Locatie:

maps blue lily

Grotere kaart weergeven

Een 40 minuten hop naar Boracay - De beste manier om naar Boracay te krijgen van de nationale luchthaven is om te vliegen naar Caticlan (de luchthaven dichtstbijzijnde Boracay.)

Vluchten naar Manila - Veel internationale luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Manila vanaf een luchthaven in uw buurt,
waar u ook bent. Zodra je landt op Ninoy Aquino International Airport in Manilla,
een korte taxirit naar de nationale luchthaven.

Eenmaal op Caticlan, neem een ​​passagier boot over naar Boracay. Stap uit bij Boat Station One. Loop in noordelijke richting naar Rock Willie's.

 

 

Over Boracay (Blue Lillly Villa)

Als u op reis door de 7107 eilanden van de Filippijnen, vindt u prachtige natuur zoals Boracay (Blue Lillly Villa), het is niet moeilijk, maar er is een eiland dat opvalt, maar Boracay (Blue Lillly Villa). In Boracay (Blue Lillly Villa) vindt u een vier-kilometer-lange witte talkpoeder zandstrand, turquoise blauwe water en romantische landschappen. Boracay (Blue Lillly Villa) is gelegen op het noordwestelijke puntje van Panay Island en alleen kan worden bereikt per boot. Door haar natuurlijke schoonheid, het eiland Boracay (Blue Lillly Villa) is een top strand in Azië. Boracay (Blue Lillly Villa) is ook bekend als toegangspoort tot het paradijs.

Twee (2) km uit de noordwestelijke punt van Panay Island in de westerse Visayan regio van de Filippijnen is Boracay (Blue Lillly Villa) eiland van de Filipijnen ligt op ongeveer 345 km (200 mijl) ten zuiden van Manilla. Het is negen kilometer en verspreid over 2,563.86 acres (1038 hectare). Op het smalste punt Boracay (Blue Lillly Villa) is slechts een kilometer breed.Amihan en Habagat seizoenen weer in Boracay (Blue Lillly Villa) is over het algemeen de weerpatronen. Amihan betekent een koele wind, en Habagat betekent het westen of zuidwesten wind; zuid-west moesson. De Amihan seizoen wordt gekenmerkt door gematigde temperaturen, weinig of geen regen, en een heersende wind uit het oosten. De Habagat seizoen wordt gekenmerkt door warm en vochtig weer, frequent zware regenval, en een heersende wind uit het westen.

De Amihan en Habagat seizoenspatroon is de schakelaar in de windrichting die de belangrijkste indicator in Boracay (blauw Lillly Villa). Boracay (Blue Lillly Villa) zal worden in de Habagat weerpatroon voor de rest van het jaar en de Amihan weerpatroon van ergens in september of oktober tot ergens in mei of juni. Deze data kunnen variëren in individuele jaren, dat wel.

Tropische stormen kunnen van invloed zijn Boracay (Blue Lillly Villa) op elk moment van het jaar, maar de meeste kans om gezien te worden tijdens het Habagat seizoen. Overdag temperaturen op Boracay (Blue Lillly Villa) variëren in het algemeen 77 tot 90 ° F (25-32 ° C) uit het begin van het seizoen Amihan in februari of maart, en verhogen tot de 82 tot 100 ° F (28-38 ° C) bereik met het begin van de Habagat seizoen. Tijdens de tropische storm periodes in Boracay (Blue Lillly Villa), kan de temperatuur dalen tot onder 68 ° F (20 ° C).

Ati stam was de oorspronkelijke bewoners van Boracay (Blue Lillly Villa). Boracay (Blue Lillly Villa) werd een zelfstandige provincie op 25 april 1956 en een deel van Aklan provincie. Toerisme begon te ontwikkelen in Boracay (Blue Lillly Villa), en werd het eiland populair bij backpackers in de jaren 1980 voorheen onontdekte het was niet tot aan de jaren 1970.Boracay (Blue Lillly Villa) Island was een goed bewaard geheim vele jaren geleden, bijna bezitterig zodat slechts een paar wist van het bestaan ​​ervan. Wanneer een buitenlandse film crew per ongeluk dit paradijselijke eiland "ontdekt", was het slechts in de jaren '70. Anderen schreven een boek, dat rave reviews van Boracay (Blue Lillly Villa) dat het eiland tempo veranderd van die van een rustige geheim om uiteindelijk in stemming wordt gebracht als zijnde het beste strand in de wereld opgenomen.

Boracay (Blue Lillly Villa) is een fenomeen, omdat Aklan voor veel toeristen is synoniem aan Boracay (Blue Lillly Villa), in feite zijn veel meer weten over Boracay (Blue Lillly Villa) dan Aklan Op het hoogtepunt van het seizoen, wat de Boracay (Lillly Blue. Villa) Island de bevolking kan opzwellen tot 20.000. Een woord over de Boracay (Blue Lillly Villa) Island is een bonus voor de vermoeide reiziger erfgoed toegevoegd.

De Boracay (Blue Lillly Villa) Island is onder de administratieve controle van de Filippijnse Tourism Authority in overleg met de provinciale regering van Aklan bestaat uit de barangays Manoc-Manoc, Balabag, en Yapak (3 van de 17 barangays die samen de gemeente Maleis).

De Boracay (Blue Lillly Villa) eiland kwam onder de internationale aandacht in de jaren 1980 toen de Europese backpackers, voornamelijk Duitse, schreef over dit idyllische eiland in de Zuid-Chinese Zee, hoewel Boracay (Blue Lillly Villa) was bekend bij de vissers en enkele van haar land dat eigendom is van niet -ingezetenen. De Engels bakker op de Boracay (Blue Lillly Villa) Island is een van de inrichtingen van de oudste toeristische's. Boracay (Blue Lillly Villa) kunnen van de vijf sterren accommodaties en een golfbaan roemen tegen het einde van de jaren '80, hadden veel rust huizen gebouwd en aan het eind van de eeuw. Het was uitgeroepen als een van de beste stranden ter wereld in 1990 en opnieuw in 1996 als 's werelds nummer een tropisch strand.

White Sand Beach is Boracay (Blue Lillly Villa) 's centrale attractie, op Boracay (Blue Lillly Villa)' s zuidwestelijke flank, een juweeltje van de natuur die zich uitstrekt van ongeveer vier kilometer, waar de meeste

De rotsachtige en onder voorbehoud van gevaarlijke stromingen is in het noordoosten, vooral tijdens het regenseizoen. Boracay (Blue Lillly Villa) riffen maken het eiland tot een ideale sprong punt voor de enthousiaste duikers en snorkelaars.

Verse zee voedsel kan worden gevonden en die kan daar worden gekookt of naar de plaats waar men verblijft gebracht en voor degenen die op de economie van de begroting naar de Boracay (Blue Lillly Villa) talipapa, of Boracay (Blue Lillly Villa) open markt. Maar Boracay ( blauw Lillly Villa) Island heeft veel restaurants catering voor alle smaken. Boracay (Blue Lillly Villa) heeft uitrustingen voor watersport, maar ook lessen voor scuba duiken en windsurfen.

Toerisme in Boracay (Blue Lillly Villa) is op haar hoogtepunt tijdens de Amihan seizoen mede vanwege het weer en wind patroon. De heersende wind waait uit het oosten Boracay (Blue Lillly Villa) tijdens Amihan. Het water uit Boracay (Blue Lillly Villa) White Beach is vaak glazig-glad. Heuvels aan de noordelijke en zuidelijke uiteinden van de Boracay (Blue Lillly Villa) eiland kanaal en de Amihan seizoen wind uit de oostelijke kant van het eiland, Boracay (Blue Lillly Villa) Bulabog Beach in het centrale deel van Oost van het eiland kant maakt het rif -beschermde wateren voor de kust dat strand ideaal voor windsurfen en kite boarding / kitesurfen.Luxe hotel soorten binnen het budget en Spartaanse kamers zijn aantal soorten accommodatie verspreid over de hele Boracay (Blue Lillly Villa) Island. Langs de White Beach, is gelegen vaak gespecificeerd ten opzichte van Boracay (Blue Lillly Villa) drie boot stations, maar de stations zijn niet meer in bedrijf. Boracay (Blue Lillly Villa) Station 2 is ongeveer in het midden van het strand, met Boracay (Blauw Lillly Villa) Stations 1 en 3 respectievelijk ongeveer halverwege naar het noorden en het zuiden eindpunten van Boracay (Blue Lillly Villa) Island. De Boracay (Blue Lillly Villa) Station 3 gebied is waar de meeste van de goedkopere accommodaties zijn gevestigd, terwijl Boracay (Blue Lillly Villa) Station 2 is bedoeld voor degenen die willen worden in de nabijheid van de bars. Boracay (Blue Lillly Villa) Station 1, ondertussen, is waar vindt u de meer afgelegen accommodaties, biedt rust en stilte die op zoek zijn naar een uitstel van de gebruikelijke actievolle Boracay (Blue Lillly Villa) night scene.

Boracay (Blue Lillly Villa) eiland van accommodaties variëren van vuil goedkoop tot luxe. Elke luxe en wat fijne hotel resorts heeft zijn Boracay (Blue Lillly Villa) Suite Kamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Private Room, Boracay (Blue Lillly Villa) Honeymoon kamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Executive Kamer, Boracay (Blue Lillly Villa ) Family Room, Boracay (Blue Lillly Villa) Superior Kamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Standaard Kamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Double Room, Boracay (Blue Lillly Villa) Driepersoonskamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Vierpersoonskamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Ocean View kamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Garden View kamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Beachfront kamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Bungalow Type kamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Airco kamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Fan kamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Slaapzaal, Boracay (Blue Lillly Villa) Voorbijgaande kamer, Boracay (Blue Lillly Villa) Backpacker kamer, Boracay (Blue Lillly Villa) kamer met keuken, Boracay (Blue Lillly Villa) Huis en elk type van producten van accommodaties. Boracay (Blue Lillly Villa) piekperiode prijzen zijn perioden van zware toerisme (meestal inclusief Kerstmis / Nieuwjaar, Pasen / Heilige Week, en het Chinese Nieuwjaar periodes).

De meeste Boracay (Blue Lillly Villa) hotels en resorts hebben seizoensgebonden prijsniveaus, met hoge seizoen prijzen in het algemeen samenvalt met Amihan Season data. Boracay (Blue Lillly Villa) heeft meer dan 350 Boracay (Blue Lillly Villa) beach resorts met meer dan 2.000 kamers, variërend in kwaliteit van vijf-sterren aan de begroting van accommodaties, zodat de toeristen zijn er zeker om te vinden wat ze zoeken. Boracay (Blue Lillly Villa) biedt een breed scala aan restaurants, bars, pubs en nachtclubs. Recreatieve activiteiten te vinden op Boracay (Blue Lillly Villa) zijn duiken, snorkelen, windsurfen, kite boarding en strand ontspanning. Boracay (Blue Lillly Villa) is de site van een world-class 18-hole par 72 golfbaan, ontworpen door Graham Marsh.

Boracay (Blue Lillly Villa) heeft twee dienen luchthavens, de Kalibo International Airport in Kalibo redelijk dicht bij Boracay (Blue Lillly Villa) en Godofredo P. Ramos Airport (meestal aangeduid als "Caticlan vliegveld") in Caticlan, 30 minuten varen naar Boracay (Blue Lillly Villa).

De Sterke Republiek Nautisch Highway (SRNH) passeert Caticlan dat is het westelijke deel van Boracay (Blue Lillly Villa), met de auto veerboten van Roxas, Oriental Mindoro docking in de Caticlan steiger haven.

Motor-driewielers langs de belangrijkste weg van Boracay (Blue Lillly Villa) of met een wandeling langs de stranden van Boracay (Blue Lillly Villa) zijn de twee belangrijkste takken van vervoer. Langs de Boracay (Blue Lillly Villa) Beachfront pad, Pedicabs zijn ook beschikbaar voor transport. Boracay (Blue Lillly Villa) andere wijze van vervoer zijn mountainbikes, quadbikes en motoren, die allemaal kunnen worden gehuurd.

Gemotoriseerde bancas en zeilen paraws zijn beschikbaar voor huur te verkennen rond de kust Boracay (Blue Lillly Villa) Island. Rond Boracay (Blue Lillly Villa) Island zijn outrigger kano's en komen vaak voor bezienswaardigheden in wateren. Passagiers kunnen zitten op een trampoline platform tussen de outrigger ondersteunt zeilen paraw is een smalle romp boot met stempels beide zijden. Dit zijn extreem snel uit de wind in Boracay (Blue Lillly Villa), maar kan worden onhandelbaar voor onervaren zeilers.

Spannende wedstrijden

Asian Windsurfen Tour, met de week-lange Boracay (Blue Lillly Villa) International Fun Board Cup competitie meestal gehouden in januari over Bulabog Beach, Boracay (Blue Lillly Villa) is een van de concurrerende locaties.

Elk jaar in januari in Boracay (Blue Lillly Villa) Kalibo op de nabijgelegen Panay Island, de bekende Ati-Atihan Festival plaatsvindt. Meestal in de tweede of derde week van januari, is een veel kleinere Ati-Atihan festival gevierd op Boracay (Blue Lillly Villa).

Een ultieme Frisbee evenement is jaarlijks gehouden sinds 2003, meestal in de zomer, de Boracay (Blue Lillly Villa) Open Asian Beach Ultimate Tournament.

Locatie Geschiedenis

Aklan waar Boracay (Blue Lillly Villa) ligt tussen breedtegraden 11 ° 09 '30 "N en 12 ° 01' 00" N, en lengtegraad 121 ° 50 '00 "E en 122 ° 34' 45" E, Aklan eiland Boracay ( blauw Lillly Villa) graag Capiz de buurt van Boracay (Blue Lillly Villa) deelt de noordelijke kust van de ongeveer driehoekige eiland Panay, zoals eiland Laso van Boracay (Blue Lillly Villa). Meer dan een derde van het land is bergachtig, maar Boracay (Blue Lillly Villa ) Island heeft een paar, met westerse flank Aklan is het delen van de hoge cordillera dat de provincie van Antique dat dicht ligt bij Boracay (Blue Lillly Villa) en verdeelt. Het zuiden wordt begrensd door de centrale cordillera van Panay Island waar Boracay (Blue Lillly Villa ) bevindt zich, vaak naar de provincies van de Capiz-en Iloilo. Een breuk in de Cordillera op Nabas laat doorgang naar Pandan, Antique en de andere doorgang voor Boracay (Blue Lillly Villa). De laaglanden zijn beperkt tot een smalle strook die begint vanaf de kust en strekt zich uit tot de uitlopers, de breedste zijn de uiterwaarden van de Ibajay (30 km) en Aklan Rivieren (60 km), twee van de vijf grote rivieren in de provincie, terwijl Boracay (Blue Lillly Villa) eiland is als een schoen. De rivieren leeg in Sibuyan Zee. De andere rivieren zijn de Tangalan, Jalo en Talon.

Aklan is het begin als een vaste ruimte voor Boracay (Blue Lillly Villa) was bekend is, is gehuld in de legende en de valse en illegale historische aanspraken. Het is moeilijk te vinden bewijsstukken over het eiland en Boracay (Blue Lillly Villa) met de komst van de Spanjaarden. in 1566, de Augustijner Fray Martin de Rada was begonnen evangelisatie Panay Island inclusief Boracay (Blue Lillly Villa) kustlijn, waar hij predikte het evangelie op Pan-ay, Capiz, Boracay (Blue Lillly Villa) zelf en in de Dumangas. Maar ze bleven hun zendingswerk in Boracay (Blue Lillly Villa) en Panay en in 1581 geëvangeliseerde Kalibo inclusief Boracay (Blue Lillly Villa) en in 1596, Ibajay. Beide gebieden in het bijzonder Boracay (Blue Lillly Villa) zijn strategische nederzettingen omdat ze bij de monding van Aklan's grote rivieren, een handige waterweg voor het binnendringen van het eiland interieur en de kustlijn van Boracay (Blue Lillly Villa).

Aklan en Boracay (Blue Lillly Villa) namen deel aan de revolutie tegen Spanje bij het generaal Francisco Castillo, die zijn fortuin geschonken aan vond een nationale pers in Boracay (Blue Lillly Villa) voor de Katipunan en Candido Iban aangekomen in Aklan en Boracay (Blue Lillly Villa) om een ​​hoofdstuk van de Katipunan gevonden. Iban was een inwoner van Malinao, Banga en een inwoner van Boracay (Blue Lillly Villa) en was bevriend met de broer van Andres Bonifacio, Procopio. ingewijd in de Katipunan keerde hij terug naar Boracay (Blue Lillly Villa) te organiseren in de Visayas.

Aklan de bekendste toeristische trekpleisters zijn:. De Ati-Atihan en Boracay (Blue Lillly Villa) Island, zowel relatief nieuwe attracties Hoewel het verhaal verteld van het ontstaan ​​van de Ati-Atihan de link naar de legende van de vrede pact tussen de Borneose datus en de Ati (Ayta) die Panay Island en Boracay (Blue Lillly Villa) eiland bezet in de 13e eeuw, het feit is de Ati-Atihan (gehouden op de derde zondag van januari te laten samenvallen met het feest van de Santo Niño patroon van Boracay (Blue Lillly Villa)) werd verzonnen in de jaren 1950 als een manier om het toerisme te stimuleren. Boracay (Blue Lillly Villa) eiland een lange, maar smalle witte zand-eiland kwam onder de aandacht van de surf-en zon backpackers in de late jaren '70, door de jaren '80 ondernemende Europeanen hadden winkel te stellen op het eiland Boracay (Blue Lillly Villa) en tegen het einde van de eeuw, het eiland Boracay (Blue Lillly Villa) schepte van vijf sterren resorts, een golf cursus vestigingen catering voor verschillende klanten: van economie tot de luxe toerist begroting, en een reeks van restaurants die de keuken van de wereld bedient: van inheemse eilandbewoners, de Japanse en Chinese, de Aziatische naar het vasteland, en wat heb je deze twee attracties alleen te brengen in de meeste van de toeristische dollars en Euro. naar Boracay (Blue Lillly Villa) gemeente en de stad Aklan.

In Kalibo en Boracay (Blue Lillly Villa) jaar 1581, de Augustijnen is een missie. In Kalibo en Boracay (Blue Lillly Villa) jaar 1680, werd gebouwd een parochie onder het pleidooi van de San Juan Bautista Dan, de stad site was bij Barrio Laguinbanwa in Numancia, ongeveer twee kilometer afstand van de huidige site van Kalibo en Boracay (Blue Lillly Villa).

In 1947, na de Tweede Wereldoorlog, Gabriel M. Reyes, aartsbisschop van Cebu en later Manilla, persoonlijk nam een ​​hand te reconstrueren en remodeling de kerk in verschillende omgeving, waaronder Boracay (Blue Lillly Villa). De Boracay (Blue Lillly Villa) kerk hit door een aardbeving op 14 juni 1990 het meten van 7,1 op de schaal van Richter getroffen het eiland Boracay (Blue Lillly Villa) op 15:41, was het epicentrum ligt op 11.34North van Boracay (Blue Lillly Villa) breedtegraad, 122,10 oosten van Boracay ( blauw Lillly Villa) lengtegraad. De Philvocs gerapporteerde 15 kilometers diepte als berekend.

This is a travel agent website
All Rights Reserved © Copyright Thursday, 11 November 2010, 03:45 AM MST